Onderweg! - Reisverslag uit Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten van Sabrina Waal - WaarBenJij.nu Onderweg! - Reisverslag uit Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten van Sabrina Waal - WaarBenJij.nu

Onderweg!

Door: Sabrina

Blijf op de hoogte en volg Sabrina

09 September 2018 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi

Hoi allemaal

En toen gingen de weken wel erg snel voorbij!
Ineens was daar mn verjaardag, de dag erna mn laatste werkdag en de dag daarna mn uitzwaaifeest. Nogmaals bedankt voor de aanwezigheid van al mn lieve vrienden en vriendinnen en alle toffe en lekkere cadeaus!
Donderdag was mama nog jarig dus toen zijn we nog lekker tapas gaan eten, maar toen was het ineens vrijdag en zat er nog steeds niks in mn backpack.. blijkbaar had ik last van uitstelgedrag, waardoor ik op het laatst nog even haast moest maken met inpakken. Uiteindelijk heb ik de kilo's weten te beperken tot 15.5 kg in totaal. Niet slecht voor een onervaren backpackster toch?

Gisteren was het D day. Net voor vertrek nog even gedoucht en dan richting Schiphol met mama, zus, Martijn en Elize. Zoals iedere zaterdag nog even frietjes gegeten met zn allen en dan richting incheckbalie! Hopla, hoef ik mn bagage niet meer mee te sleuren! Melanie & Marvin zouden me ook uit komen zwaaien dus die zijn op Schiphol aangesloten voor een babbeltje en drankje voordat ik naar de douane ging. En toen het moment van 'afscheid'. Had al gezegd met een lach weg te willen gaan, maar aangezien mn zus het toch even moeilijk had, heb ik haar maar even onder haar armen gekieteld hahaha klaar met de tranen! :D en daar ging ik dan.. met een vrolijk hupjenaar de douane waar ze me wonder boven wonder door lieten haha.

Momenteel zit mn eerste vlucht er op en zit ik te chillen in Abu Dhabi. 30 graden om 6u sochtends en een vochtigheid waar je u tegen zegt. Ik heb me dus net even opgefrist op de wc! Straks nog een vlucht van 13 uur naar Sydney en dan nog een vlucht van 3 uur naar Cairns. Ooooooooit kom ik wel aan in Australië hahaha. Oh ja trouwens, de vliegtuigen van etihad zijn helemaal dik in orde. Je kan er al je apparaten opladen, film, ,muziek en spel entertainment in overvloed, je kan met camera's meekijken zodat je het gevoel hebt dat je in de cockpit zit, maaltijden, drinken.. ik kom niks te kort! Alleen op de volgende vlucht mag er een iets slanker persoon naast me komen zitten... ik heb 6 uur opgefrommeld in mn stoel gezeten dankzij een brede buurman. Volgende vlucht heb ik trouwens een Airbus a380, met 2 verdiepingen! Benieuwd hoe dat gaat zijn! Ik ga nu nog even wandelen voordat ik weer stil moet zitten haha.

Volgende week meer vanuit Australië!

Liefs Sabrina

• 09 September 2018 - 17:00

Mams:

Ha meissie, omdat wij vast weer liggen te pitten als je aankomt, alvast een goeie laatste vlucht naar Cairns. Je zult t dan ook wel gehad hebben denke ik zo en ff lekker willen uitrusten. Have fun!

• 10 September 2018 - 16:34

Je Zus :

Haha dat onder mn armen kietelen was wel ff nodig, trouwens Elize heeft ook nog even flink moeten huilen toen je uit het zicht was, dus heb ik haar dan maar even onder haar oksels gekieteld

• 11 September 2018 - 04:05

Anneke:

Toch ook een rondje door het vliegtuig gedaan ? ;)
    Heeel veeel plezierr, geniet ervan!